30 Nisan 2013 Salı


        Elimizdekini kaybetme korkusundan, elimizde olduğu sürece onu tatmadan mahrum oluyoruz. Yakınlarımız, arkadaşlarımız, mallarımız, işimiz, statümüz vb. bunları arttırıp azalmasına engel olma mücadelesine öyle kaptırıyoruz ki kendimizi birisinin dahi zevkine varamıyor, onu anlayamıyor, derinine inemiyoruz. En önemlisi de kendimizin farkına varmıyoruz.
Bu bir alıntıdır.
         Doğru söze ne hacet, üstünde durup düşünmeye değer, güzel bir yazı paylaşmak istedim.   

24 Nisan 2013 Çarşamba

Cartel ve Manga Evdeki Ses



        Cartel'in bilinen şarkısı Evdeki Ses parçasını, Rock'n Coke'da Cartel ve Manga ile birlikte söylemişler.Bu parçaya klipte çektiler  bilginize ama ben bu halini çok sevdim.Haydi coşalım.

14 Nisan 2013 Pazar

Adele



Adele Laurie Blue Adkins İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen Adele olarak bilinir. Skyfalll filminin müziğiyle tanıdım.



Adele - Someone Like You




 Sevdiğim iki parçası.

13 Nisan 2013 Cumartesi

Tatlı kızım

      Kızım 7 ayını bitirdi.Bir şeker bir şeker.Zaman çok hızlı geçiyor onunla,geceler gündüze gündüzler geceye karışıyor,birbirini kovalıyor.Bazen aklıma geliyor hayatta ayrılıklar var daha çok öpmeli daha çok koklamalı kar  benim için.Seni çok seviyorum canım kızım.Ömrün güzel olsun inşallah.Çok güzel gülüyor,çok tatlı ağlıyor,çok kızıyor,ama kendi minicik;elleri,parmakları, ağzı, burnu, yüzü, gözü,burnu,bedeni.....Ne istediğini biliyor emeklemeye çalışıyor.Kollarını uzatıyor,gülümsüyor,mutlu oluyor.Huyu suyu var minicik yavrumun. Allah'ım esirgesin herkesin yavrusunu ve benim kini.Allah rahatlık versin kuzum uyuyor.Güzel ninniler beğeninize...


9 Nisan 2013 Salı

Hayata tutunmak sımsıkı

          Azmin böylesi pes dedirtiyor.Sadece insan değil tüm canlılar hayat için mücadele ediyor.Pes etmemek, umutsuzluğa kapılmamak gerek.Birde insan unutuyor ama, bu kadar çabalamaya değecek şeyler yapıyor muyuz.Ben bu ağacın yerinde olsam bu kadar azmetmezdim orda yapayalnız olmak için.Tamam zor şartlarda yaşamayı ve kök salmayı başarmış ama yalnız. Yaptıklarımızın bazen sonunu iyi düşünmüyoruz, yada beklentimiz çok yüksek oluyor.O kadar çabalamadan sonra 5 dakikalık bir mutluluk ya da bir ömür yetecek pişmanlıklar yaşıyoruz. Ama bir gerçek var ki azmin elinden hiç bir şey kurtulmazmış.  

7 Nisan 2013 Pazar

Ve yağmur yağıyor



          Bu saatte sadece hayal edebilirim böyle bir sokakta dolaşmayı.Sesi zaten geliyor cama vuruyor yağmur damlalarının,çooook güzel.Ve kızım uyuyor çok huzurlu,sevdiklerim benim tarafımdan sevildiklerini biliyorlar.İnsan daha ne ister ki şu hayattan ve şu andan. 

Benden

     
          Bugün de bitti ama mutluyum güzel geçti.İnsan aldığı her nefesin hakkını vermeli,şükretmeli.Mutluluk için çaba harcamak,yorulmak,bir şeyleri zorlamak hep yaptığımız.Bu hayata sadece mutlu olmak için gelmişiz gibi hepten kandırılmışız sanki.Bu yüzden o kadar çok şeyi farkına varmadan yaşayıp tüketiyoruz.O kadar duygu sanki hiçmiş gibi mutluluğa saplanmışız. Hepten saplantılı hastalarız.Ölüm yanımızda beklerken aşırılıkların alemi nedir? Hep daha fazla hep daha fazla istek.Hepte istenecek daha fazla olacak.Hiç yetmeyecek bize,hep azız ve hep eksiğiz.İllaki bunları kapamalıyız çabamız o,kabullensek ve de yolumuza devam etsek şükürlerle.