11 Ocak 2013 Cuma

Kızım 4 aylık oldu





            Doğduğunda ki haliyle şimdiki hali hiç benzemiyor çok değişmiş çok büyümüş.Şimdi sevildiğini bilip tepki veriyor gülüyor,bazen kıkırdayarak gülüyor. Oturmayı istiyor kendini öne atıyor.Artık o bizim değil biz onun isteklerine ayak uyduruyoruz.Sırt üstü yatarken yüzükoyun dönebiliyor.Ağlamalarını adlandırabiliyoruz.Animasyon çok renkli çizgi filmleri izliyor.Hareketleri daha iyi takip ediyor.Agu konuşmaları arttı. Salyamız arttı elleri hep ağzında sürekli kemiriyor.Elleriyle oynuyor,alt dudağını yiyormuş gibi yapıyor bayılıyorum her haline.(düşmelere dikkat.) Alla'hım her isteyene evlat duygusunu,kokusunu tattırsın.

Kar yağdı çok mutluyum


         Allahım çok büyük, kar yağdırdı çok mutluyum.Kızıma 2 gün daha aşı yapılamadı sağlık ocağına gidemedik.Aşı onun iyiliği için biliyorum ama iğne yapılmasına dayanamıyorum.Dün güneş vardı öğleden sonra gittik. Karma aşıda bastı çığlığı garibim.Ayrıca anne sütü kansızlık yapıyormuş kan ilacı verdiler.Kızım çok huzursuz uyuyunca çığlık atıyor,rahatı yok yine, calpol yarım ölçek verdim gece rahat uyudu sabah güzel uyandı.Allahım bebeklere ve ailelerine yardım etsin

7 Ocak 2013 Pazartesi

Edanın aşı günü yarın


            Canım kızım için zor bir gün olacak Allah'ım yardım etsin 2.ayda yapılan aşılardan sonra huyu değişmişti.Uyku saati düzensizleşti daha huysuz olmuştu  umarım yine öyle olmaz.Bacakları ateşlenmişti.Neyse ki verem aşısı yok bu sefer.Kızım 4.aylık oldu.

Kolik sancısı


           Zaman hızlı geçiyor. Blog ile ilgilenemedim.Kızımın kendisi küçük ama Kolik sancısı büyük.Zamanımız su gibi akıp gidiyor.Hayırlı geçsin inşallah.Çok şükür sancısı dışında bir sorunumuz yok. Sancısı için en son saç kurutma makinesi çalıştırıyoruz işe yarıyor nasıl bir mekanizması var bilmiyorum ama bebeğimin feryadını dindiriyor.
Mutlaka deneyin......
Allah kolaylık versin.